Tao Yoga Lidy Buseman

Agenda & informatie

Tao Yoga lesrooster

Het nieuwe TaoYoga seizoen gaat beginnen. Op nuchtere en speelse wijze geef ik vorm aan een serieuze training waar lichtheid en ontspanning voorop staan.

We beginnen iedere les met Qigong – dat zijn lichamelijke oefeningen die het lichaam openen en die op de individuele deelnemers kunnen worden afgestemd. Deze vorm van Mindfullness spreekt het lichaam aan op het zacht maken van de blokkades en deze weer vrij te laten stromen. Ik zal de kennis van de Chinese geneeswijzen iedere les kort delen, afhankelijk de stof die we gedurende die les behandelen. Het laatste half uur gaan we via rust en aandacht naar de stilte. Op die manier leert u gaandeweg hoe de veelheid aan prikkels losgelaten kan worden om dit ook in het dagelijks leven te kunnen beoefenen.

De groepslessen kunnen eveneens individueel gevolgd worden.

www.TaoNoord.nl

Graag opgave vooraf. 

Open les:

Op dinsdag 10 september van 10.00 tot 11.00 uur, kosten €5,00

Op donderdag 5 september van 20.00 tot 21.00 uur, kosten €5,00

Start van de 12 lessen op 10 en 12 september:

Dinsdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur

Donderdagavond van 20.00 tot 21.30 uur

Met uitzondering van de herfstvakantie.

Voor deelnemers die anderhalf uur te lang of te zwaar vinden start ik een les van een uur mits zich daar voldoende mensen voor aanmelden

Kosten: Per les € 12,50. Bij voorkeur betaling in 1 keer € 150,00. Losse lessen zijn €15,00 per keer. Mocht je verhinderd zijn dan kun je dat op een ander moment inhalen.

Meridiaan Chi Kung 28 september

Meridiaan Chi Kung is een staande bewegingsvorm die je overal kunt doen.Je leert deze dag in 6 basisbewegingen waar je thuis mee aan de slag kunt. De oefeningen hebben een diepe en positieve werking op je energiesysteem. Door deze vorm regelmatig en ‘mindfull’ te doen bouw je rust, kracht en flexibiliteit op. Je versterkt ook je immuunsysteem. Bovenal krijg je plezier (terug) in bewegen. Meridiaan Chi Kung is door iedereen te leren, geoefend of niet, elk op zijn of haar niveau.

De dag wordt gegeven in Norg.

Kosten: 75 euro, incl. soep.

Filmpje: www.move2tao.nl (YouTube)

Voor meer informatie kan je mailen of bellen:

tel. 0592-670313
mob. 06-25591426
info@TaoNoord.nl