Tao Yoga Lidy Buseman

Agenda & informatie

Tao Yoga lesrooster

Nu de strenge corona lockdown voorbij is geef ik weer les. Op nuchtere en speelse wijze geef ik vorm aan een serieuze training waar lichtheid en ontspanning voorop staan.

We beginnen iedere les met Qigong – dat zijn lichamelijke oefeningen die het lichaam openen en die op de individuele deelnemers kunnen worden afgestemd. Deze vorm van Mindfullness spreekt het lichaam aan op het zacht maken van de blokkades en deze weer vrij te laten stromen. Ik zal de kennis van de Chinese geneeswijzen iedere les kort delen, afhankelijk de stof die we gedurende die les behandelen.

Nieuw is dat ik per les een strekking van de Meridiaan Chi Kung inbouw om de oefening van het orgaan dat op dat moment het meest actief is te stimuleren en te versterken. Het is een speelse manier om de eenvoudige en effectieve oefeningen van de Meridiaan Chi Kung eigen te maken.

Het laatste half uur gaan we via rust en aandacht naar de stilte. Op die manier leert je gaandeweg hoe de veelheid aan prikkels losgelaten kan worden om dit ook in het dagelijks leven te kunnen beoefenen.

De lessen kunnen eveneens individueel gevolgd worden.

www.TaoNoord.nl

De lessen:

De lessen zijn in de Biotoop in Haren, Kerklaaan 30, 9751NN

Start van 10 lessen: dinsdag 15 september van 9.15 tot 10.45 uur

Met uitzondering van de (school)vakanties.

Voor deelnemers die anderhalf uur te lang of te zwaar vinden start ik een les van een uur mits zich daar voldoende mensen voor aanmelden.

Kosten: Per les € 12,50. Bij voorkeur betaling in 1 keer € 125.. Losse lessen zijn € 15,00 per keer. 

 

Op 25 september is er een TaoYoga dag. van 10.00 tot 16.00 uur. Kosten: 55 euro.

Voor meer informatie kan je mailen of bellen:

tel. 0592-670313
mob. 06-25591426
info@TaoNoord.nl