Tao Yoga Lidy Buseman

Agenda & informatie

Tao Yoga lesrooster

 Op nuchtere en speelse wijze geef ik vorm aan een serieuze training waar lichtheid en ontspanning voorop staan.

We beginnen iedere les met Qigong – dat zijn lichamelijke oefeningen die het lichaam openen en die op de individuele deelnemers kunnen worden afgestemd. Deze vorm van Mindfullness spreekt het lichaam aan op het zacht maken van de blokkades en deze weer vrij te laten stromen. Ik zal de kennis van de Chinese geneeswijzen iedere les kort delen, afhankelijk de stof die we gedurende die les behandelen.

Nieuw is dat ik per les een strekking van de Meridiaan Chi Kung inbouw om de oefening van het orgaan dat op dat moment het meest actief is te stimuleren en te versterken. Het is een speelse manier om de eenvoudige en effectieve oefeningen van de Meridiaan Chi Kung eigen te maken.

Het laatste half uur gaan we via rust en aandacht naar de stilte. Op die manier leert je gaandeweg hoe de veelheid aan prikkels losgelaten kan worden om dit ook in het dagelijks leven te kunnen beoefenen.

De lessen kunnen eveneens individueel gevolgd worden.

www.TaoNoord.nl

De lessen:

Wegens corona voorlopig geen groepslessen

Voor deelnemers die anderhalf uur te lang of te zwaar vinden start ik een les van een uur mits zich daar voldoende mensen voor aanmelden.

Kosten: Per les € 12,50. Bij voorkeur betaling in 1 keer € 125.. Losse lessen zijn € 15,00 per keer. 

Voor meer informatie kan je mailen of bellen:


info@TaoNoord.nl